53

21maj10

Jeg er god til det. Sex, altså.
Jeg er forbandet god i sengen – og det er fordi jeg kan kaste mig ud i at dyrke sex med et indædt engagement og passion, hvis jeg er sammen med en person, som jeg gerne vil opnå. Så jeg bruger sex som afledningsmanøvre, så han ikke tror at jeg er ude på at kvæle ham med følelsesmæssige emner.

Sex er for mig også en glimrende undskyldning for ikke at se de grundlæggende følelser i øjnene.

Da jeg mødte ham, jeg senere blev gift med, begyndte det med et one-night-stand. God fuldesex. Ham måtte jeg have, fordi han ikke ville involvere sig med mig og jeg satte mig for at overbevise ham om at skulle.
Jeg sendte ham sex-hungrende sms’er når jeg i virkeligheden ville have ham til at sige, at han savnede hele mig. Jeg kørte ud til, hvor han boede, dyrkede sex og overnattede, hvis jeg havde min egen dyne med. Ikke noget med morgenmad. Ikke noget med dyb forelskelsessnak indimellem. Jeg slugte fornemmelsen af at være prostitueret sammen med det andet, jeg slugte.

Jeg vandt. Desværre på den forkerte måde. Med fortielser af hvem jeg også er: Needy. Intelligent. Overtænkende. Kommunikerende. Krævende, også når jeg ikke har lagenkontakt.

Jeg har brugt sex og bygget mine relationer på sex så længe jeg kan huske at jeg har været sexuelt aktiv. Overfladisk, måske, men alligevel ikke mere, end at det nu er umuligt at have god sex med et menneske, jeg ikke føler en dybere forbindelse med. Sådan er jeg blevet så kræsen.
På det seneste har det været lidt turbulens i mit liv så regelmæssigt nærvær og sex nu mangler. Og pludselig har jeg virkelig LYST til sex på min-krop-vil-ha-måden. Jeg kan flakse rundt med underlivet forrest og bare fantasere om en kæmpestor mand med en kæmpestor pik. Og sved og kys og SEX uden mål.

Hvad giver dig tunnelsyn og ringen for ørerne, 54?

Reklamer


No Responses Yet to “53”

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: