63

09jun10

Jeg kan se lige igennem falske facader. Både når folk forsøger sig med dem overfor mig, og når de sætter dem op overfor andre.

På et tidspunkt havde jeg en kæreste, som jeg arbejdede sammen med. Han var den nysgerrige type, der elskede at kende andres hemmeligheder, og han kendte flere end de fleste. Ikke fordi han lyttede ved dørene eller havde mange sladrevorne venner, men simpelthen fordi han var specialist i at spejle folk, når han talte med dem, hvilket fik dem til at åbne sig for ham og fortælle de mest utrolige og intime sandheder om sig selv. At iagttage ham, når han sad med kunder og kolleger, var et studie i social adfærd, og det bedste bevis, jeg til dato har set på, at de fleste mennesker elsker så højt at tale om sig selv, at de ikke engang opdager det, når modparten lister oplysningerne ud af dem uden på noget tidspunkt at afsløre det mindste om sig selv.

Når jeg var alene og stille og kunne høre mine egne tanker, spekulerede jeg somme tider på, om han i virkeligheden var en lille smule psykopat.

Har du haft en kæreste med usympatiske træk, 64?

Reklamer


No Responses Yet to “63”

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: